"A fabulous space that allows us to enjoy the garden all year round"

After a detailed search of the market, a visit to the Prime Oak show site finalised Mr Ferrier’s decision as it was exactly the type of product he was looking for. The existing property (as you can see on the before image below) having only two small windows, didn’t allow for Mr Ferrier to enjoy the stunning garden.

‘The Bothy as we call it, now allows us a great view of the garden and feels as if we are sitting right there.’

The orangery was built over four flower beds and meant there wasn’t a loss of useable space externally so a win, win situation.

‘Now the building is complete we have a fabulous space that allows us to enjoy the garden all year round. There is nothing better than being in there with snow on ground and the wood burning stove alight.’

Please drag the arrows across the image to reveal the Before and After images